10/05/2024

A patra ediție a campaniei de colectare DEEE-uri la EGGER s-a încheiat

Scris de Unknown


În perioada 1-30 aprilie 2024, compania EGGER a desfășurat, în parteneriat cu ECOTIC, campania anuală de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), sub sloganul “La EGGER, grija pentru mediu se premiază!”. A patra ediție a acestei campanii a adunat 267 de angajați, care au reușit să colecteze peste 4.700 de baterii, 100 de becuri și 320 de DEEE-uri mici.

Unul dintre obiectivele principale ale campaniei a fost de a încuraja un număr cât mai mare de angajați să se implice în colectarea selectivă a deșeurilor, promovând astfel un comportament mai atent în ceea ce privește protecția mediului.

Angajații EGGER au colectat echipamente electrice şi electronice (DEEE-uri) care nu mai îndeplinesc funcțiile pentru care au fost create, care prezentau defecțiuni sau cele pe care își doreau să le înlocuiască. Au fost acceptate doar DEEE-urile din gospodăriile angajaților.

Cei 267 de angajați participanți au colectat împreună peste 4.700 de baterii, 100 de becuri și 320 de DEEE-uri mici, precum laptopuri, boxe portabile sau uscătoare de păr.

”Am ajuns la a patra ediție a acestei campanii, care își propune un plus de conștientizare și implicare în ceea ce privește protecția mediului. Suntem încântați de rezultatele obținute în cadrul campaniei noastre de colectare selectivă a DEEE-urilor. Efortul susținut al colegilor noștri demonstrează angajamentul nostru comun față de protecția mediului și sustenabilitate. Apreciem contribuția fiecărui participant și suntem mândri de faptul că angajații noștri preiau în gospodăriile proprii managementul deșeurilor aplicat pe platforma noastră industrială” a declarat Alina Chifan, director Vânzări EGGER Romania.

Pentru a-i încuraja pe angajați să participe la colectarea acestor deșeuri compania a organizat o tombolă cu premii, constând în vouchere de cumpărături sau produse personalizate ECOTIC. Astfel a fost încurajată o mai largă și mai activă din partea angajaților.

Peste 4.700 de baterii, 100 de becuri și 320 de DEEE-uri mici colectate în cadrul campaniei ”La EGGER grija pentru mediu se premiază”
Situația numărului de participanți în cele 5 ediții ale campaniei de colectare DEEE-uri alături de ECOTIC

Unknown