01/02/2024

8 ani și 3 luni de închisoare pentru tânărul care și-a violat o colegă de serviciu, la Rădăuți

Scris de Saptamanalul de Radauti


Judecătoria Rădăuți a dispus condamnarea la 8 ani și 3 luni de închisoare a unui tânăr în vârstă de 27 de ani care și-a violat colega de serviciu.

Tânărul a fost judecat pentru mai multe infracțiuni, modul de comitere a faptei fiind extrem de brutal.

La finele lunii septembrie a anului trecut, o femeie care își terminase tura de serviciu la societatea din Rădăuți unde este angajată a vrut să-și ajute un coleg, care a rugat-o să îl ducă până acasă. Colegul de serviciu i-a spus că nu mai are cu ce ajunge acasă la acea oră.

Au urmat câteva ore de coșmar pentru femeie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în momentul în care au ajuns în zona denumită ”Osoi” din Horodnic de Sus, bărbatul i-a cerut brusc să oprească autovehiculul. Femeia a oprit, moment în care colegul a smuls cheile din contact și i-a cerut să întrețină relații sexuale. Femeia a refuzat și a fugit din mașină, dar a fost ajunsă de individ, care a tras-o de păr și i-a pus mâna în gât. Acolo, atacatorul a încercat să o violeze, dar nu a reușit.

Femeia a fost readusă cu forța la mașină, unde bărbatul s-a urcat la volan și s-a deplasat pe un drum agricol din apropiere de Calafindești.

Aici, a rezultat din cercetări, individul a oprit și a încuiat portierele și s-a dus pe bancheta din spate, unde se afla femeia. După ce a bruscat-o din nou, sub amenințarea cu moartea, a obligat-o pe femeie să întrețină raporturi sexuale anale și orale.

La un moment dat individul a adormit, abia atunci femeia reușind să sune la 112.

Cavalciuc a fost judecat pentru comiterea a două infracțiuni de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Inculpatul, care se află după gratii de la câteva ore de la comiterea faptei, poate contesta sentința la Curtea de Apel Suceava, dacă speră la o pedeapsă mai redusă. Pare greu de crezut că acesta poate obține o pedeapsă mai mică având în vedere cumulul de infracțiuni.

Saptamanalul de Radauti