14/06/2023

Tânăr din Cajvana, urmărit general pentru tentativă de omor

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Cajvana, este dat în urmărire generală pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat în spate un bodyguard, în incinta discotecii din Cajvana.

Agresiunea a fost comisă la mijlocul lunii mai însă inițial tânărul a fost pus sub acuzare doar pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Ulterior, în baza constatării medico-legale, s-a stabilit că tânărul de 21 de ani i-a pus viața în primejdie omului care asigura ordinea.

Autorul, Ioan Adam, nu a mai fost de găsit, astfel că procurorul criminalist de caz a solicitat Tribunalului Suceava emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă.    

Marți, 13 iunie, Tribunalul Suceava a emis mandatul în lipsă, în baza căruia tânărul a devenit urmărit general, poza sa fiind afișată pe site-ul Poliției Române și așteptându-se informații cu privire la unde s-ar afla.

Agresiunea s-a petrecut în noaptea de 13 spre 14 mai, când petrecerea din discotecă era deja gata.

Tânărul ar fi fost dat afară din discotecă și a revenit pentru a cere socoteală. În interior se aflau administratorul și cei doi bodyguarzi care au asigurat ordinea în club.

Clientul nemulțumit a sărit la bătaie, având asupra sa un briceag cu care l-a lovit pe unul dintre agenții de pază, în spate, nu departe de claviculă.

Bodyguardul, un bărbat de 40 de ani, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, iar medicii care l-au luat în primire au constatat că are o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui stâng, subclavicular. Acesta era stabil, conștient, însă modul de acțiune și zona în care a fost lovită victima a dus la încadrarea faptei la tentativă de omor. 

Saptamanalul de Radauti