17/01/2022

Tânăr arestat pentru că a violat o femeie de 65 de ani și i-a furat telefonul

Scris de Florin Paiu


Judecătoria Rădăuți a admis propunerea făcută de procurorii rădăuțeni și a emis mandat de arestare pe numele unui tânăr în vârstă de 35 de ani, din Dornești, pus sub acuzare pentru viol și tâlhărie calificată, victimă fiind o femeie în vârstă de 65 de ani,
Faptele de o gravitate extremă s-au petrecut în seara zilei de 14 ianuarie.
Din ancheta coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți rezultă că în acea zi, în jurul orei 20.00, tânărul a forțat fereastra locuinței și a pătruns în camera unde se afla femeia. După ce i-a acoperit gura cu mâinile și a trântit-o pe pat, a întreținut relații sexuale normale și anale cu aceasta, iar la plecare a furat telefonul mobil marca Samsung, dar și alte bunuri din locuință.

În baza informațiilor pe care le-au obținut, polițiștii rădăuțeni au reacționat repede și au solicitat un mandat de percheziție la domiciliul suspectului. În casa în care stă individul a fost găsit inclusiv telefonul mobil marca Samsung aparținând persoanei vătămate, dar și obiecte de vestimentație purtate de către autor la momentul comiterii faptelor. Cu alte cuvinte, fapta a fost probată fără dubiu.
Prin decizia Judecătoriei Rădăuți din data de 17 ianuarie, inculpatul Ilie Cristinel Marcu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Florin Paiu