27/11/2023

Stângăcii mari privind „Cazinoul Băilor” și programul acestuia pentru turiști

Scris de Saptamanalul de Radauti


Mult așteptata redeschidere a Cazinoului Băilor din municipiul stațiune Vatra Dornei, promovată deja extrem de intens de luni de zile și anunțată pentru Ziua Bucovinei – 28 noiembrie, urma să fie valabilă doar… o zi .

Spre stupoarea redacțiilor de presă, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților anunțase că, după deschiderea inaugurală din 28 noiembrie, „Cazinoul Băilor” urma să se închidă pentru o săptămână, de pe 29 noiembrie și până pe 5 decembrie pentru lucrări de reamenajare interioară.

Acest anunț era în contradicție totală cu eforturile făcute în special de Consiliul Județean pentru a aduce turiștii în zona Dornelor în mini-vacanță de 4 zile de la finele acestei săptămâni.

Luni după-amiază, Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a revenit cu un anunț care aduce o urmă de normalitate.

 ”În urma numeroaselor solicitări privitoare la programul de vizitare al Centrului Muzeal, și pentru a preîntâmpina afluxul de turiști și vizitatori care vor fi la Vatra Dornei în această perioadă, vă facem cunoscut faptul că se va asigura vizitarea muzeului în ziua de 28 noiembrie până la miezul nopții, iar începând cu ziua de 29 și până pe 5 decembrie, se va putea vizita timp de 4 ore zilnic, în intervalul orar 12:00-16:00.”

Saptamanalul de Radauti