13/02/2021

Primarul de Rădăuți a vizitat toate școlile pentru a se asigura că sunt pregătite pentru începerea cursurilor

Scris de Unknown


Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a vizitat vineri, 5 februarie, toate școlile pentru a se asigura că sunt pregătite cum trebuie pentru începerea cursurilor. Deocamdată de luni, 8 februarie, la cursuri în mod fizic vor veni doar elevii din învățământul primar și grădinițele întrucât Rădăuțiul se află în scenariul roșu.

”De luni, 8 februarie, instituțiile de învățământ își deschid porțile iar la Rădăuți, din cauza scenariului roșu, vor intra în școli doar elevii din învățământul primar și grădinițele. Împreună cu ceilalți colegi ai mei din conducerea primăriei am vizitat toate unitățile de învățământ și am primit asigurările cadrelor de conducere, că toate școlile și grădinițele sunt pregătite cu tot ce este necesar, potrivit scenariului pandemic și își așteaptă copiii. Așteptările cadrelor didactice și a personalului sanitar din școli se îndreaptă totodată și către părinți, pentru înțelegerea situațiilor și măsurilor restrictive impuse”, a declarat Loghin.

Amintim că dincolo de preocuparea pentru deschiderea instituțiilor de învățământ, în săptămâna care s-a încheiat pe agenda primarului Bogdan Loghin au mai fost: ședința cu șefii compartimentelor din primărie pentru discuții privind pregătirea bugetului pentru anul 2021, întâlnirea cu șefii de secții din Spitalul rădăuțean și discuții pe tema amplasamentului, pregătirea centrelor de vaccinare și demersuri pentru atragerea fondurilor europene și investițiilor.

Unknown