09/04/2021

Polițist trimis în judecată de procurorii rădăuțeni, pentru conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului

Scris de Unknown


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au anunțat finalizarea cercetărilor și trimiterea în judecată a unui agent de poliție, pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Pe 20 noiembrie 2020, fiind sub influența alcoolului, polițistul s-a urcat la volanul autoturismului proprietate, cu intenția de a se deplasa spre domiciliu, același cu sediul postului de poliție Mușenița, iar cu aproximativ 250 de metri înainte de destinație a surprins și acroșat persoanele vătămate A.M. și A.V., pe care le-a accidentat și a părăsit locul accidentului. Una din victime a suferit leziuni grave, care au necesitat 44 – 45 de zile de îngrijiri medicale. Agentul de poliție Bogdan Nica, de la Postul de Poliție Mușenița, a avut alcoolemie de 1,28 alcool în sânge, prima probă, respectiv 0,98 alcool în sânge, proba a II-a. Agentul de poliție a fost trimis în judecată în stare de libertate, dar sub măsura controlului judiciar.

Unknown