09/04/2021

Polițist trimis în judecată de procurorii rădăuțeni, pentru conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului

Scris de Unknown

09/04/2021


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au anunțat finalizarea cercetărilor și trimiterea în judecată a unui agent de poliție, pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Pe 20 noiembrie 2020, fiind sub influența alcoolului, polițistul s-a urcat la volanul autoturismului proprietate, cu intenția de a se deplasa spre domiciliu, același cu sediul postului de poliție Mușenița, iar cu aproximativ 250 de metri înainte de destinație a surprins și acroșat persoanele vătămate A.M. și A.V., pe care le-a accidentat și a părăsit locul accidentului. Una din victime a suferit leziuni grave, care au necesitat 44 – 45 de zile de îngrijiri medicale. Agentul de poliție Bogdan Nica, de la Postul de Poliție Mușenița, a avut alcoolemie de 1,28 alcool în sânge, prima probă, respectiv 0,98 alcool în sânge, proba a II-a. Agentul de poliție a fost trimis în judecată în stare de libertate, dar sub măsura controlului judiciar.

Unknown

Despre autor