29/10/2020

Octavian Ilisoi: ”Eu știam că Piedone e un actor de film, nicidecum un candidat din Suceava pentru Parlament”

Scris de Florin Cotos


Medicul veterinar Octavian Ilisoi, candidatul Pro România pentru un post de senator, spune că impunerea pe liste a unor oameni care nu au legătură cu județul Suceava reprezintă un afront pentru toți oamenii din Bucovina. Reprezentantul Pro România a făcut trimitere la Vlad Popescu ”Piedone”, care peste noapte a devenit membru al organizației municipale a PSD Rădăuți, iar dacă va fi ales parlamentar ar trebui să fie vocea unor oameni pe care nu i-a văzut niciodată și ale căror nevoi îi sunt străine.
”Vreau să transmit un mesaj alegătorilor din zona Rădăuți și nu numai. Când veți fi cu buletinul de vot în mână nu uitați că trebuie să votați un om pe care îl cunoașteți și care chiar vă poate reprezenta în mod cinstit și corect. Singura legătură a lui Piedone cu Rădăuțiul este că au rulat niște filme pe aici cu acest personaj. Din punctul meu de vedere, ca om al locului mă simt jignit că această persoană ar putea reprezenta județul în Parlamentul României. Omul nu are absolut nici o legătură cu zona și nici cu oamenii de aici”, a arătat Octavian Ilisoi.
Candidatul pentru un post de senator din partea Pro România a mai spus că a avut mai multe întâlniri cu oamenii din zona Rădăuți și cu toții l-au întrebat cine este ”Piedone”.
”Le-am răspuns foarte sincer oamenilor că până zilele trecute știam că Piedone este un actor de film, nicidecum un om politic, cu atât mai puțin din zona noastră. Pentru mine este clar că în Parlament trebuie să ajungă doar oameni ai locului, cei care știu problemele reale cu care se confruntă populația, care sunt prioritățile și care se vor întoarce acasă știind că dacă nu își fac treaba corespunzător le va fi rușine să dea ochii cu cei care i-au ales”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

Florin Cotos