09/02/2022

Loghin umilit de Andronachi!

Scris de Saptamanalul de Radauti


Deciziile Primăriei Rădăuți privind restructurările, anulate definitiv de instanță

Decizie definitivă a Curții de Apel Suceava în cazul modificării organigramei Primăriei Rădăuți prin care 34 de persoane și-au pierdut locurile de muncă.

Atât Curtea de Apel, cât și Tribunalul au suspendat și anulat Hotărârea de Consiliu Local 144/2021, soluția pronunțată joi fiind definitivă. Această hotărâre vizează 11 din cele 34 de persoane.
”Este prima victorie definitivă împotriva noii organigrame a Primăriei Rădăuți. Curtea de Apel Suceava s-a pronunțat și în materia urgenței (a suspendării actului administrativ), și asupra fondului cauzei (anularea actului administrativ) în ceea ce privește HCL 144/2021. Având în vedere că hotărârea este definitivă, din punctul nostru de vedere e evident că va produce efecte și asupra celorlalte cauze care sunt în curs de soluționare și care au ca obiect aceeași anulare a HCL 144/2021 și pentru restul angajaților. În prezenta cauză a fost vorba de primul lot, de 11 persoane din totalul celor vizați de noua organigramă, care la propunerea domnului primar a fost adoptată de majoritatea simplă a Consiliului Local Rădăuți”, a declarat avocatul Traian Andronachi pentru Monitorul de Suceava.

Saptamanalul de Radauti