03/02/2023

Hoț arestat după ce a ticsit un microbuz cu bunuri furate de la Volovăț

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un individ din Arbore a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți, în urma propunerii procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Ciprian Hrib este acuzat de un furt cu prejudiciu mare comis împreună cu complici ce încă sunt căutați de polițiști.

Atunci, inculpatul, alături de complici, s-a deplasat cu o autoutilitară Ford Transit pe raza comunei Volovăț, unde a pătruns prin efracție în curtea imobilului aparținând persoanei vătămate B. G. C.

De aici, în miez de noapte, hoții au sustras și cărat în microbuz o mulțime de bunuri, printre care o sută de cutii de gresie, 8 scaune tapițate, 7 scaune metalice, 5 scaune înalte tip bar, 2 chiuvete de culoare neagră, o chiuvetă de culoare alb, 20 de lustre de perete, un uscător de mâini, două toalete complete de culoare albă, 3 baterii de baie, un recipient de 20 litri de motorină, patru bormașini, un motofierăstrău, un suflător de frunze, bormașini, o cameră de supraveghere video, o cutie de becuri și alte bunuri

O parte din bunuri au fost vândute înainte ca polițiștii să poate acționa, fiind creat un prejudiciu estimat la suma de 40.000 lei.

Saptamanalul de Radauti