29/09/2023

Femeie violată și lipsită de libertate de colegul de serviciu

Scris de Saptamanalul de Radauti


Polițiștii și procurorii rădăuțeni au avut de gestionat plângerea unei femei care a reclamat că a fost violată și lipsită de libertate timp de mai multe ore de un coleg de serviciu. 

Cazul s-a dovedit unul foarte grav, femeia fiind sechestrată timp de mai multe ore, alergată pe un ogor și apoi violată în de mai multe ori în mașină. Agresorul a lăsat urme de agresiune asupra femeii. 

Din cercetări a rezultat că femeia își terminase tura de serviciu la societatea din Rădăuți unde este angajată. La plecare a fost abordată de un coleg, care i-a cerut să-l ia cu mașina și să-l ducă acasă. Femeia a acceptat, crezând că își ajută colegul care nu are cu ce ajunge acasă. Având în vedere că se cunoșteau de la serviciu, femeia nu a avut cum anticipa ce va urma. 

Femeia a ieșit la volanul mașinii din Rădăuți, spre Horodnic de Sus iar la un moment dat, dându-și seama că ceva nu este în regulă, a oprit mașina și a încercat să fugă pe un ogor. A fost ajunsă din urmă și agresată însă a reușit să scape de viol. 

Individul a readus-o însă cu forța în mașină și s-a urcat chiar el la volanul mașinii femeii, ducând-o până pe raza comunei Calafindești, 

Din ancheta polițiștilor și a procurorilor rădăuțeni a rezultat că la Calafindești, în mașină, pe un drum agricol femeia a fost constrânsă fizic și moral și obligată să întrețină relații sexuale în mașină. 

Victima a scăpat abia când autorul, beat, a adormit.

Alexandru Ionuț Cavalciuc a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Rădăuți a admis propunerea de arestare formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. 

Bărbatul a fost arestat pentru două infracțiuni de viol, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal.

Saptamanalul de Radauti