14/05/2021

EGGER a organizat un centru de vaccinare anti-COVID mobil în cadrul fabricii din Rădăuți

Scris de Unknown


Compania EGGER continuă lupta împotriva răspândirii pandemiei Covid-19 și se alătură campaniei de vaccinare prin găzduirea, în data de 11 mai, a unui centru de vaccinare în cadrul fabricii din Rădăuți. Este primul centru de vaccinare anti-COVID din cadrul unei companii private în județul Suceava.


Primul angajat EGGER vaccinat în centrul de vaccinare de la fabrica EGGER din Rădăuți –  Emil Gheorghe,  Director producție OSB

Centrul asigură accesul facil la imunizare pentru toți angajații EGGER, precum și pentru angajații colaboratorilor companiei. În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare oricâți membri ai familiei sale. Pe 11 mai, prima zi dedicată vaccinării anti-COVID, 168 de persoane s-au vaccinat la centrul de vaccinare din cadrul fabricii EGGER din Rădăuți.  

Centrul este gestionat și coordonat de către Direcția de Sănătate Publică/DSP Suceava. Personalul medical specializat și pregătit corespunzător a monitorizat cu atenție întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li s-a administrat vaccinul Pfizer au fost înregistrate oficial în Registrul Electronic Național de Vaccinări.

Echipa mobilă a DSP Suceava va reveni la fabrica din Rădăuți luni, 17 mai, pentru o nouă zi de vaccinare și, ulterior, în zilele programate pentru rapel.

“Sănătatea și siguranța angajaților noștri este o prioritate pentru noi. Considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important pentru revenirea la o viață normală. EGGER a menținut o legătură strânsă cu autoritățile pentru a sprijini campania națională de vaccinare. Am primit cu bucurie vestea că putem organiza propriul centru de vaccinare în cadrul fabricii noastre din Rădăuți.” a declarat Alina Chifan, directorul comercial al EGGER România.

Sănătatea angajaților reprezintă o prioritate pentru EGGER


Angajat EGGER vaccinat în centrul de vaccinare de la fabrica EGGER din Rădăuți

EGGER Romania este permanent preocupată să mențină sănătatea și siguranța angajaților săi, implementând astfel o gamă largă de măsuri de protecție și de prevenție. În noiembrie 2020 EGGER a demarat o campanie amplă de testare a angajaților săi. Până în acest moment au fost efectuate peste 4.200 de teste antigen rapide.

Încă de la începutul pandemiei, au fost luate măsuri stricte de prevenție. Măsurile de igienizare și dezinfectare se aplică cu strictețe și în mod constant în activitățile zilnice, dar și în organizarea transportului către și de la locul de muncă. Au fost distribuite măști de protecție și dezinfectant pentru toți angajații. Am aplicat măsura lucrului de acasă pentru toți cei a căror activitate permite.

Vizitele de la terți și călătoriile în interes de serviciu sunt posibile doar în cazuri foarte urgente și necesare pentru companie. Astfel, EGGER a putut asigura în continuare locurile de muncă ale propriilor angajați, dar și colaborarea cu partenerii săi. În plus, compania a acordat o atenție deosebită comunicării interne, angajații fiind informați constant despre măsurile pe care trebuie să le respecte, atât în viața profesională, cât și în cea personală.

EGGER în România

Grupul EGGER deține din 2008 o fabrică în România, în Rădăuți, județul Suceava. Fabrica are peste 850 de angajați. În Rădăuți, sunt produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER a investit cca. 500 milioane Euro în dezvoltarea unității strategice de producție din Rădăuți într-o locație de producție complet integrată și dotată cu tehnologie de ultimă generație.

Unknown