11/09/2023

Captură de aproape 40.000 de pachete de țigări de contrabandă, la Marginea

Scris de Saptamanalul de Radauti


Captură mare de țigări a polițiștilor de la Secția Rurală Marginea, care au oprit în trafic luni dimineață, în jurul orei 8.30, o mașină despre care existau informații că transporta o cantitate mare de țigări de contrabandă.

La volan era un tânăr în vârstă de 33 de ani, din Vicovu de Jos, care era singur în mașină. La deschiderea mașinii s-a constatat că aceasta este plină cu baxuri de țigări

Mașina a fost condusă sub escortă la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde s-a trecut la inventariere. În mașină erau transportate 39.890 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară (799.800 de bucăți de țigarete).

Vicoveanul în vârstă de 33 de ani a fost reținut în arest 24 de ore, mașina a fost confiscată iar ancheta continuă.

”Prin Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, au fost dispuse măsuri de documentare suplimentară a cauzei, în vederea stabilirii trasabilității și a circuitului infracțional, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Saptamanalul de Radauti