06/09/2023

Accident grav la Hurjuieni – Frătăuții Vechi

Scris de Saptamanalul de Radauti


UPDATE: Un bătrân mort, soția rănită grav

Accidentul produs miercuri, în jurul orei 10.45, pe DJ 178 F, pe raza comunei Frătăuții Vechi, în apropiere de Hurjuieni, s-a dovedit a fi din păcate foarte grav, ceea ce nu miră având în vedere în ce hal a ajuns autoturismul Dacia Solenza după impact.   

Din primele cercetări ale poliției s-a stabilit că un șofer în vârstă de 23 de ani, la volanul mașinii Audi, a intrat în depășirea Daciei Solenza din fața sa, la volanul căreia se afla un localnic în vârstă de 78 de ani, care a inițiat virajul la stânga spre un drum adiacent.

A fost momentul în care Dacia a fost lovită violent în partea lateral stânga, în timp ce autoturismul Audi a ieșit în decor și s-a izbit în gardul unei case.

Pompierii militari de la Rădăuți i-au găsit încarcerați pe cei doi ocupanți ai Daciei, respectiv șoferul de 78 de ani și soția de 75 de ani.  

Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși spre Spitalul municipal Rădăuți, Din păcate, bărbatul de 78 de ani a decedat în scurt timp. Femeia de 75 de ani are leziuni grave.   

Polițiști au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

Tânărul care conducea autoturismul Audi avea alcoolemie 0.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un accident violent s-a produs miercuri, în jurul orei 11.00, între Hurjuieni și Frătăuții Vechi.

Două mașini s-au ciocnit violent, o mașină Dacia model vechi fiind grav avariată în partea lateral stânga.

În urma accidentului, două din cele trei persoane implicate în accident erau încarcerate

Pompierii militari au extras cei doi răniți din mașina grav avariată.

Cei doi era conștienți și au fost stabilizați, fiind transportați la Spitalul Rădăuți, pentru investigații suplimentare.

Pompierii militari au intervenit la locul accidentului cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Saptamanalul de Radauti