10/10/2024

Hoț arestat pentru șapte spargeri comise la Horodnic de Sus

Scris de Saptamanalul de Radauti


Un hoț care a dat mari bătăi de cap la Horodnic de Sus a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți, la propunerea procurorilor rădăuțeni, care au completat ancheta polițiștilor de la Secția Rurală Marginea.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți ”în  perioada 28.08.2024-18.09.2024 a pătruns noaptea, prin efracţie şi violare de domiciliu în mai multe imobile aflate pe raza comunei Horodnic de Sus, de unde a sustras diverse bunuri în valoare de peste 20.000 de lei”.

Din cele șapte pătrunderi prin efracție, patru s-au soldat cu furturi efective, în timp ce trei fapte au rămas la nivel de tentative, în sensul că hoțul a pătruns prin efracție în casele oamenilor dar nu a găsit nimic de valoare.

După ce polițiștii au adunat probatoriu, procurorii de la Rădăuți au formulat propunere de arestare preventive a inculpatului, Gheorghiță Daniel Sbiera.

În ședința de miercuri, 9 octombrie, Judecătoria Rădăuți a admis propunerea procurorilor și a emis pe numele inculpatului Gheorghiță Daniel Sbiera mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

 

Saptamanalul de Radauti