01/08/2024

Un bărbat din Arbore și-a făcut singur trecere de pietoni pe drumul județean

Scris de Saptamanalul de Radauti


Caz incredibil descoperite de polițiști în comuna Arbore, ancheta plecând de la câteva imagini care au apărut în spațiul online.

Pe 31 iulie, în jurul orei 21.45, Poliția orașului Solca s-a sesizat din oficiu cu privire la imaginile în care se vedea un bărbat care trasa linii paralele cu axul drumului pe partea carosabilă a drumului județean 178 din comuna Arbore.

La fața locului, au fost identificate un număr de 8 linii trasate paralele cu axul drumului, de culoare albă, practic o trecere de pietoni pe ”persoană fizică”.

Din cercetări a rezultat că miercuri, în jurul orelor 19:00, un localnic din Arbore, în vârstă de 44 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a trasat, folosind un trafalet, mai multe linii paralele de var pe partea carosabilă a drumului județean 178 din localitatea Arbore, care împreună arată similar unui marcaj pietonal.

Audiat, bărbatul a declarat verbal faptul că a trasat acele linii care semnifică o trecere de pietoni într-un moment de beție și întrucât i s-a părut amuzant.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal privind infracțiunea de „Împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

O ”glumă” atipică să-i spunem, făcută la beție, dar care putea avea consecințe rutiere serioase și care va avea în mod cert consecințe de ordin penal pentru autor.

 

 

Saptamanalul de Radauti